Banner_about_new_en
Banner_explore_new_en
mega news & events
29.12.2014
MEGATEK, hipermarketi më i madh në Shqipëri bëhet gati për të festuar ditëlindjen e tij të pestë. Me kete rast, MEGATEK...
23.12.2014
MEGATEK, hipermarketi i vetëm i llojit “bëje vetë” në Shqipëri dhe më i madhi në rajon, ka organizuar këtë fundvit ceremoninë...